BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 31, 2009

sambung ~n3 si ai en ti a~

sambung ke???? kekekeke... senarnye ak da ilang idea da... wakakakaka... lpe da mnde pe ak nak nulis... so.. ak tulis sal lain la ye... ade kot kene ngene skit2...
okeh... satu soklan... knp masih single???? ( di tujukan kpd yg masih single je.. yg x single sile maen jaoh2... hak3)... hurmm... ade sorng tu ak tnye tros xnk jwb... kate ak buang tebiat.. ke awk tu malu... kekekekeke.....
antara jawapan2 standard yg ak trima klo ak tnye :
1)
xde org nak... xde orang nak ke @ ko tu yg milih sgt... kekekeke... ye la.. asik nak yg cantik/nsem.. ate.. ko tu nsem/lawo sgt ke asik nk milih yg lawa je... wawawaw.... adalah x di nafikan paras rupa itu mmg penting Kebanyakan orang akan melihat paras rupa dulu sama ada cantik atau nsem. mau x bangga klo dpat balak nsem/makwe cun.. tp tu la bila seseorang tu terlalu pentingkan paras rupa agak sukar le mencari pasangan yang benar-benar sesuai di hati. Then , klo kita rasa diri tidak cantik atau tampan itu juga menyebabkan kita still single sampai skang... anw.. kecantikan/kehensemen itu universal... lain org lain pandangan... so.. yakinlah.. kita semue ini mmg dilahirkan cantik...

2)
serik nak kapel.. pehh.. ni mmg jwpn kebanyakan org... ate.. klo serik leh dpt jodoh ke... wawawawa... mmg le break tu sakit... tp sampai bile le ko nak meratap merayu mengenang kisah silam... benda da lepas... nak wat cane... ko nanges airmata darah pon klo x- kapel ko tu x sudi.. xde maknenye eh... so.. jadikan le pengalaman ko tu sbg pengajaran... ape yg x btol ko buat leh betolkan... klo da jumpe yg sesuai ape salahnya mencoba.. tp jgn lebey2 suda... kekekeke...

3)
nak kumpul rete dulu... yg ni ok la.. tp nak kumpul rete ni bkn sng.. makan betaun gak... wawawawawa... klo llki xpe la nak berumah tangga lambat2... klo pompuan??? umo 30 x kawen lg.. mau satu family bising.... keh3...

4)
x yakin pada diri sendiri... yg ni pon slalu gak le ak dengor dr mbr2.. "die sempurna sangat la... ak ni sape la klo nak di bandingkan ngan die"ni le ayat standard.. ate.. ade ke org sempurna... mmg le tgk cam sempurna.. nsem,kayo.. tp mayb ade bnde lain yg kurang.. die tu penakot ke.. kaki berbau ke... kahkahkah... pendek kate xde manusia yg sempurna, semue ade kelebihan dan kekurangan masing2... so.. yakinlah pada diri...

5)
ske tukar2 pasangan... yang ni bkn pengakuan, tp ape yg ak perati... baru gadoh2 sket da cari baru... ape daa... x tetap pendirian btol... gadoh2 sket tu biase r.... mane best idop klo asik aman je... kekekeke... lagi satu ak perati... ade yg ske wat diri die single walaupon da berpunye.. ni mmg membengangkan... klo da berpunya tu wat le cara berpunya.. yg p usha org len pe kes.. cane la relationship korng nk tahan.. isk3.. so... belajarlah untuk setia... (^_^)

ermmm... ak pon xtau nak membebel ape da... esemen finance ak x siap2 g... haih~ then td br teringat ade satu esemen g yg ak lpe... kne anto luse.. perghhh... foning pale... nnt klo rajin ak hapdet..... daaaaaa...

1 yg membebel:

fndrocka said...

knpa single?sebab mak tak bg couple..tuhan marah..

hehe